Udvendig rengøring af huset, tag og facade

DAD-AWA kan jeg bruge hvis mit hus skal have en fransk vask og strygning?

Hvis du har naturligt træ, træmøbler , træ terasse, plastik havemøbler som er blevet sorte eller kedeligt, så kan du prøve med en opløsning af oxalsyre.

Oxalsyre har vi også ofte brugt til både med glasfiber, træ på båden, havemøbler og andre typer af plastik. Du finder sikkert en masse youtube video’er der viser hvordan du kan gøre rent med oxal syre, du skal så efterfølgende huske at give træ, glasfiber eller plastik en ordentlig vask med rent vand og eventuelt noget fedtstof, oliebehandling eller toplag som beskytter dit nu fuldtsændigt rene materiale, så det ikke bliver så modtageligt senere eller går i stykker fordi det er tøret ud.

Man kan ofte købe tag- træ- eller facade rens, hvor der så igen ofte blot er lavet en blanding som primært indeholder det samme som udendørs Rodalon. (Indendørs og udendørs Rodalon er mere eller mindre det samme, udendørs er stærkere, men hvis du så blander det (udendørs) op med dobbelt så meget vand så har du en mild opblanding der næste svare til indendørs Rodalon).

Rodalon er effektivt mod mos, overflade alger og kan også fjerne skidt fra dit tag og facade.

Spray et let lag over (ikke spule), så din opblandling er jævnt fordelt på en tør-vejrs dag.. Lad naturen tage over og regnen vil skylle af efterfølgende.. (Husk lige at lukke for din regnvandsbeholder, hvis du har en sat til din tagrende så du ikke får Rodalon ned i din regnvandsbeholder, hvis du bruger den til at vande planter og blomster med.).

Sorte striber, på karme efter sko?

Har du prøvet med et hvidt viskelæder?